Wienerberger Македонија - Porotherm tула создадена по мерка на човекот

blank

Винеам – затоа што црното никогаш не излегува од мода

Дознај повеќе >
blank

Тондах- покривот кој не пропушта ништо

Дознај повеќе >
blank

Tondach системски решенија

Дознај повеќе >
blank

Porotherm - систем за ѕид

Дознај повеќе >
blank

Terca - систем за фасада

Дознај повеќе >
blank

Бесплатна пресметка на материјалот

Дознај повеќе >
blank

Бесплатна пресметка на материјалот

Дознај повеќе >

Инвеститори

И Вашиот дом може да биде енергетски ефикасен, природен, здрав и ценовно прифатлив.

Градежни фирми

Совети за планирање и за изградба.

Архитекти / Проектанти

Техничка поддршка за архитекти и за градежни инженери.

Tondach системски решенија

додатоци од програмата на Tondach специјално се усогласени и изработени за секој тип на ќерамида. Можете да ги добиете по нарачка за секој модел!

Електроинженер

Бараме Електро инженер во фабриката во Виница!

Бараме Електро инженер во фабриката во Виница!


Кои сме

Wienerberger е најголемиот светски производител на тули и фасадни тули, лидер на пазарот за покривна глинена ќерамида во Европа, како и за бетонски плочи и плочки во Средна и во Источна Европа.

Прочитај повеќе

Предности на градење со тулите на Wienerberger

Од елементите почва, вода, оган и воздух, со милениуми се добива градежен материјал кој е со неспоредливи карактеристики, квалитет и привлечност

Прочитај повеќе

e4 куќа од тули

Wienerberger e4 концепт на визија за развој во иднината! Во денешно време градбите мора да исполнат голем број на важни критериуми. Во иднина ќе се додаде уште еден критериум кај кој една зграда изградена до 2020г. треба има нула потрошувачка на енергија

Прочитај повеќе