Вести

Vineam - Премиум покривна ќерамида

Vineam е нова генерација керамичка ќерамида. Целосно природна глинена ќерамида, направена со користење на најквалитетна глина и со нови технологии за нејзина прецизна обработка.

Со векови глинените ќерамиди имаат докажана супериорност во однос на сите останати видови покривки на нашите простори. Глината, како природен материјал, е докажан здрав материјал и не е изненадување што сите ќерамиди на Tondach го носат знакот „еко“.

Прочитај повеќе

Настани

Brick Award