Wienerbereger – Енергетски ефикасна градба!

Wienerberger e4 куќа од тули, визија на иднината
Испратете ни го вашиот проект за да бесплатно ви ги пресметаме потребните количини и ви нудиме совети како да изградите енергетски ефикасна куќа од тули!

Совети и техничка подршка!

Ви треба совет и техничка помош за градење на Вашиот дом, контактирајте со нас!

  • Како до енергетски ефикасна куќа
  • Пресметка на материјал
  • Техничка подршка на градилиште
  • Како да заштедите енергија 
  • Помош при изборот на архитектонско биро
  • Помош при избор на сертифициран изведувач
  • Анализа на цени
  • Обука на изведувач

Контактирајте со нас и дознајте повеќе!

Едноставно јавете се или пишете ни!

Техничката служба е достапна на телефонскиот број:

+389(0)33 361 332

Детални технички каталози може да нарачате преку e-mail, кликнете на 'Контактирајте не' или едноставно јавете се!

Слични статии