Porotherm Energy+

Porotherm Energy
Системот Porotherm со исклучителните топлински карактеристики е наменет за изградба на енергетски ефикасни објекти, како што се: речиси нулта енергетски, пасивни и нискоенергетски куќи.

Предности

Енергетска ефикасност

Со системот за градба Porotherm Profi градете ефикасно и штедете енергија сега и засекогаш.

Квалитет

Механичките карактеристики, прецизноста на вградувањето и сертифицираниот систем на гаранција се исклучителни квалитети на системот за градење на Wienerberger.

Брзо градење

Со примена на тулите Porotherm PROFI обезбедете побрзо градење и побрзо вселување во вашиот нов дом.

Акумулација на топлина

Вашата куќа од тули нека биде најдобриот природен клима-уред


Слични статии