Центар за масивно градење на Wienerberger

Центар за масивно градење на Wienerberger
Во деловната зграда Ротонда отворивме центар за масивно градење на Wienerberger, како средиште за сите корисни информации за масивното градење за инвеститорите, архитектите, изведувачите на градежните работи и трговците со градежни материјали.
Центар за масивно градење на Wienerberger

Центар за масивно градење на Wienerberger

Работно време

Понеделник, вторник и четврток 08:00 - 16:00
Среда 10:00 - 18:00
Петок 08:00 - 14:00
Првата сабота во месецот 08:00 - 12:00
 

За термин надвор од работното време, контактирајте нè преку телефон или преку електронска пошта!

Центарот за масивно градење на Wienerberger се наоѓа на приземје во зградата Ротонда во Љубљана.
 

Центар за масивно градење на Wienerberger,

Дунајска цеста 167, 1000 Љубљана

Каја Бахор

Раководител на центарот за масивно градење

Тел.: 01 565 54 90

Факс: 01 565 54 91

GSM: 051 307 086

Бесплатен број: 080 80 86

е-меил: kaja.bahor@wienerberger.com

Бесплатно паркирање

Паркиралиштето за посетителите на нашиот центар е бесплатно. Можете да се паркирате во дворот на зградата или во гаражата. Ве молиме понесете ја картичката за паркирање со Вас за потврда.

Слични статии