Зошто глинени ќерамиди Tondach

Покривните покривки можат на сигурен и гарантиран начин да ги применуваат во практика ориентираните решенија на ќерамиди на компанијата Wienerberger.

Глинените ќерамиди можат да се користат:

  • за семејни куќи, станбени згради или деловни и јавни згради;
  • за двоводни покриви и рамни закосени покриви (косината може да се бира во зависност од регионалната клима за да се постигне оптимална заштита од дождови, снежен товар или ветер);
  • како облоги за фасади;
  • за проекти на новоградби и за обнова;
  • за историски градби, како и за современи семејни куќи.

33 години гаранција

Глината стара илјадници години е долговечна и особено отпорна на влијанијата на околината. Ќерамидата TONDACH® е печена на температура од над 1.000 °C, а површината ѝ е посебно обработена, така што секоја ќерамида е отпорна на сите временски неприлики. Уште од 13° косина на покривот, TONDACH® е оптимален покрив за секој дом.

Во најкраток рок до нов покрив!

Санирањето на покривот може да се изведе едноставно и брзо. Зошто да се троши повеќе пари отколку што е неопходно? Ќерамидата TONDACH® може да се испорача во најкраток рок! Вашиот TONDACH® поставувач на покрив со задоволство ќе Ве советува и ќе го направи Вашиот нов покрив.

Искористете ги сите предности:
  • 33 години гаранција;
  • Сигурност без потреба од постојано одржување;
  • Постојана вредност за генерациите;
  • Еколошки прифатлив производ.

ТОНДАХ природно убави и долготрајни покриви!

Tondach ви нуди различни решенија нови градби и санации. Посетете ја веб страната на Tondach  и пронајдете ги оригиналните системски решенија.

www.tondach.mk

Слични статии