Porotherm Dryfix.extra

Ѕидарското лепило Dryfix обезбедува чисто и сигурно поставување на рамно брусените блокови, како и брз процес на градење. Повеќе не е потребен никаков малтер. Дополнителна предност е што блоковите можат да се поставуваат и на температури под нулата.

Porotherm Logo
Коеф. на топлинска спроводливост λ (W/mK)*0,04