Инвеститори

Предности на градење со тулите на Wienerberger

Од елементите почва, вода, оган и воздух, со милениуми се добива градежен материјал кој е со неспоредливи карактеристики, квалитет и привлечност

Прочитај повеќе

e4 куќа од тули

Wienerberger e4 концепт на визија за развој во иднината! Во денешно време градбите мора да исполнат голем број на важни критериуми. Во иднина ќе се додаде уште еден критериум кај кој една зграда изградена до 2020г. треба има нула потрошувачка на енергија

Прочитај повеќе