Showroom Skopje City mall

Showroom Skopje City mall

Винербергер Ве повикува да не посетите на нашиот штанд во Сити мол Скопје , во периодот од 16.3.-25.3.18, каде преку игра и забава ќе Ве запознаеме со нашите производи од серијата на TONDACH и POROTHERM.

Showroom Skopje City mall

Wienerberger Ве повикува да не посетите на нашиот штанд во City mall Скопје , во периодот од 16.3.-25.3.18, каде преку игра и забава ќе Ве запознаеме со нашите производи од серијата на TONDACH и POROTHERM. За сите кои планираат да градат или реновираат ќе добијат стручен совет од нашите продажни и технички советници, како и вредносен ваучер во износ од 50€.

Низ виртуелна реалност станете градител со IZO Profi тулите кои се полнети со камена волна и Dryfix системот. За оние кои висината им е пријатна може да пробаат поставување на Бибер ќерамидата која е модерна класика.

Секако не ги заборавивме и најмладите за кои приредивме детско катче.

Се радуваме на нашата средба!

Ваш Wienerberger

Showroom Skopje City mall
Showroom Skopje City mall

Слични статии