Архитекти / Проектанти

Brick Award '18

ПРИЈАВЕТЕ се на конкурсот за најдобро остварување од тули Wienerberger Brick Award '18.Ова е една од најпрестижните награди која се доделува на секои две години и вклучува проектите кои оставаат силен и траен акцент во архитектурата.

Прочитај повеќе

Пријавете ги Вашите референтни објекти

Пријавете ги Вашите референтни објекти градени со Wienerberger материјали и добијте книга Brick Award '16. Потребно е само да се изберат три фотографии, да се наведе локацијата и вашето име и презиме.

Прочитај повеќе

Производи

Wienerberger каталог на производи

Прочитај повеќе