Вести

Одржана 1. Wienerberger конференција за архитекти во Скопје

Во четврток 22.6.2017. година во Скопје успешно се одржа Првата конференција на Wienerberger за архитекти.

На настанот беа презентирани најновите трендови во градењето, се зборуваше за тулата како најважен градежен материјал, за енергетската ефикасност на градбите и за предностите и разликите на косиот и рамниот покрив.

Прочитај повеќе

Brick Award